OM TIBETANSK FACELIFTMASSAGE

LITE HISTORIK

Många frågar om behandlingen kommer från Tibet, men det är alltid lika roligt att svara - "Nej - den är från Göteborg"
Så är det.
Grundaren Chrystal Stokholm Larasse har däremot spenderat tid på ett tibetanskt center i USA och där inspirerats till att skapa grunderna till denna fantastiska behandling - ansiktsmassage när det är som bäst!
Själv utbildade jag mig 2002-2003 hos Chrystal.
Jag har tagit mig friheten att modellera om behandlingen för att riktigt stämma överens med det jag kan och står för.
Om man destillerar ner drygt 36 års erfarenhet av ansiktsmassage och lymfdränage och kokar ihop det med teknikerna i Tibetansk Faceliftmassage -
resultatet är den behandling vi presenterar här.
Tibetansk Facelift är en komplex behandling och det krävs mycken träning för att lära sig exakthet i alla moment. Därför är min utbildning på fyra hela dagar och alltid i små grupper. Det går inte att fuska sig fram. Ska man bli duktig krävs det tid.
Alla personerna som står på listan här har fått sin utbildning hos mig och jobbar på samma sätt. Vi har workshops regelbundet för att uppdatera våra kunskaper.
Det ger trygghet för dig som kund.
HUR SER EN BEHANDLING UT?

Tibetansk Faceliftmassage är en kur om fyra behandlingar som alla är olika och beroende av varandra.
Med olika tekniker löser vi upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen...
Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och collagen ökar markant och resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det viktigaste - en stund av fullständig avkoppling.
Lymfdränage tar bort svullnad och slaggprodukter och oljemassage löser upp spända axlar. Akupressur avslutar som kronan på verket.

Det ska max gå tre veckor mellan tillfällena och efter avslutad kur kommer man var 6-8:e vecka och gör en påfyllandsbehandling.
Varje behandling består av 50 minuters effektiv massagetid, men med avtvätt och vila tar det ca 75 minuter varje gång.